Proč sepsání či kontrolu smluv online poptat právě u nás


6.10.2023

Aby smlouva jakéhokoliv typu splňovala všechny náležitosti, které má obsahovat (aby se mohla považovat za platnou), musí její sepisovatel znát dopodrobna příslušnou zákonnou problematiku a další aspekty, které z dané smluvní oblasti vyplývají.

Připravit smlouvu svépomocí sice může být lákavé, ale nese to s sebou velké riziko. Laické sestavování smluv je většinou založené na pouhém neodborném přepracováním vzorových smluv stažených odněkud z internetu. Tyto ukázkové smlouvy však většinou obsahují hodně faktických chyb, jsou staršího data (nejsou aktuální podle současného občanského zákoníku). A hlavně – i když by všechny parametry splňovaly – to ještě neznamená, že si ji laik dokáže upravit přesně pro své potřeby. U většiny vzorových smluv také není znám jejich autor, což je další velká nevýhoda, protože spotřebitel nemá vůbec žádnou jistotu, zda ji připravoval odborník nebo nikoliv.

Služby revize smluvsepsání smlouvy, které nabízíme zde na stránkách platnasmlouva.cz, zajišťuje naše Advokátní kancelář JUDr. Jana Svobody se sídlem v Teplicích na ulici Kollárova 1064/18. S právními službami máme mnohaleté zkušenosti a smluv jsme napsali a zkontrolovali stovky.

právní služby - váha spravedlnosti, právní literatura, symbol práva

Proč tedy poptat sepsání či revizi smluv právě u nás?

Smlouvu pro Vás vytvoříme online, nemusíte nikam jezdit (pokud jste například z Brna, jezdit kvůli smlouvě do Teplic nemá smysl), a dostanou se Vám veškeré služby, i když byste byli fyzicky u nás. Nicméně můžete nás navštívit rovnou v naší kanceláři, rádi se s Vámi setkáme.

Ušetříte čas i peníze. Nejen, že jsme Vám schopni smlouvy dodat online rovnou do pohodlí Vašeho domova, ale tvorbu smluv dokončíme v co možná nejkratší době, abyste je mohli použít co nejdříve.

Jsme schopni garantovat platnost námi vyhotovených dokumentů. Této devízy se Vám u laicky připravovaných smluv nedostane, za všechno jste odpovědní sami – i za to, kdybyste kvůli neodborné tvorbě smlouvy přišli o spoustu peněz nebo dokonce majetek. V případě, že uděláme chybu my, jsme za ni odpovědní. A pro případ vzniku škody jsme pojištěni. K sepisování a kontrolám smluv však přistupujeme s tou nejvyšší mírou zodpovědnosti a díky našim zkušenostem a hlubokým znalostem je riziko chyb minimální.

Revize a sepsání smluv jsou právní služby, na které se přímo specializujeme. Speciálně se soustředíme na smlouvy a všechny další dokumenty spojené s převodem a pronájmem nemovitostí. Běžně také děláme kupní smlouvy, dědické smlouvy a další smlouvy v celém rozsahu občanského zákoníku.

Charakterizuje nás vysoká odbornost a hluboké porozumění zákonům. To, že jsme advokátní kancelář, má i velkou výhodu v tom, že sledujeme aktuální změny zákonů a vývoj soudní praxe za Vás. Můžete si být jistí, že Vaše smlouvy budou k datu vyhotovení vždy aktuální.

Máme transparentní a předem stanovená pravidla spolupráce a odměny. Spolehněte se na to, že částka, kterou nám za právní služby zaplatíte, je zcela adekvátní a dosahuje průměrné ceny za tyto právní služby v porovnání s dalšími advokáty.

I když máme jasně stanovená pravidla spolupráce a odměny, nikdy nepostupujeme zcela paušálně. Případ od případu je odlišný, proto se vždy snažíme pro každého nalézt to nejvhodnější řešení.

Výše uvedené výhody, proč se obrátit ve smluvních záležitostech na nás, vycházejí z našeho Desatera, na jehož dodržování si při zajišťování našich právních služeb a právního servisu zakládáme.

Seznámili jste se s výhodami, které s naší vzájemné spolupráce vyplývají? Chcete sestavit nebo revidovat již hotovou smlouvu? Ozvěte se nám, rádi se Vám budeme věnovat.

Pomozte nám sdílet článek Proč sepsání či kontrolu smluv online poptat právě u nás na Facebooku.

Mohlo by Vás dále zajímat >

Movité a nemovité věci

Movité a nemovité věci

19.10.2021

Rozdělení věcí na movité a nemovité se objevuje již v římském právu (v Jusiniánově kodexu). Nemovité věci Ustanovení § 498 odst. 1 NOZ definuje nemovitosti jako pozemky a podzemní stavby se samostatným účelovým určením,…

Číst dále
Náhrada za ztížení společenského uplatnění při škodě na zdraví – jak vám může pomoci projekt Probonum?

Náhrada za ztížení společenského uplatnění při škodě na zdraví – jak vám může pomoci projekt Probonum?

27.11.2022

Při způsobení škody na zdraví má poškozený právo na finanční náhradu za ztížení společenského uplatnění. Tato náhrada se uděluje v případech, kdy jsou prokazatelné nepříznivé následky, které trvale a výrazně ovlivňují schopnost…

Číst dále
Láká Vás bydlení na Floridě nebo výhodná investice do nemovitosti? Obraťte se na Florida Club.

Láká Vás bydlení na Floridě nebo výhodná investice do nemovitosti? Obraťte se na Florida Club.

6.5.2018

Láká Vás pohodový život v subtropickém pásu prosluněné Floridy? Celoroční opalování a sportování na sluníčku na nekonečných plážích, krásná příroda, skvělé podmínky pro život? Pokud se Vám tato představa líbí, rádi bychom…

Číst dále